Planuodami valgiaraštį šioms Velykoms nepamirškite įtraukti ir sveikesnių pasirinkimų. Toks paprastas dalykas kaip daržovės gali nuostabiai papuošti Jūsų šventinį stalą. Įvairių spalvų paprikos, pomidorai, agurkai, morkos – tikrai nudžiugins Jūsų akis ir skrandžius. Juk kiekviena skirtingos spalvos daržovė papildo Jūsų organizmą vis kitomis maistinėmis medžiagomis. Kalorijų nedaug, o nauda – begalinė!

Linkėdama Jums sveikų Velykų, sudariau specialų Velykinį valgiaraštį. Jame rasite sveikas, maistingas ir sočias kiaušinių salotas. Taip pat kviesiu paskanauti fantastiškai gardžios silkės su bulvėmis. Rasite ir be galo skanias morkų salotas su saldžiaisiais kukurūzais bei kedro riešutais. Na, ir žinoma, tortas! Kaipgi be jo? Pasiūlysiu išbandyti tortą be pridėtinio cukraus, papuošiantį Jūsų stalą ryškiomis spalvomis!

Ar jau pasiruošę šias Velykas sutikti sveikai ir skaniai?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)