„Esu vedęs ir turiu vaikų bei vaikaičių – tris anūkus ir dvi anūkes. Kiek tik turiu laisvo laiko, stengiuosi jį praleisti kartu su jais. Gyvenu už miesto miške, turiu šešis šunis, aštuonias kates, baseiną. Į gyvenimą bandau žiūrėti pozityviai, stengiuosi išlikti sveikas – plaukioju, bėgioju, einu į sporto klubą. Turiu ir krepšį – kai atvyksta draugų, pamėtome, o galime ir išgerti – jokia čia paslaptis. Be krepšinio, turiu ir asmeninį gyvenimą, kuriuo šiuo metu mėgaujuosi“, – nuotaikingai pasakojimą pradeda R. Kurtinaitis.

Prie staliuko priešais legendinį snaiperį sėdi Jose Manuelis Puertas – ispanų radijo stoties „esRadio“ žurnalistas, pirmą sykį į Lietuvą atvykęs gegužės pabaigoje, kai Kaune vyko Eurolygos finalo ketverto kovos.

Ispanijoje itin populiarią tinklalaidę „Tirando a Fallar“ kuriantis žurnalistas savo viešnagės Lietuvoje metu išsamiai kalbino ne vieną mūsų šalies krepšinio legendą, o išsamiais pokalbiais su žvaigždėmis mielai sutiko pasidalinti ir su Delfi plius skaitytojais.

Taigi, kokiu netradiciniu būdu norėta apsaugoti Arvydą Sabonį nuo Maskvos CSKA tinklų? Kada pats Rimas pirmą kartą greta aikštės nervinosi taip, jog pradėjo drebėti kojos? Koks straipsnis alinančioms treniruotėms įkvėpė Valdemarą Chomičių ir kas finansavo Lietuvos rinktinę prieš 1992-ųjų Barselonos olimpines žaidynes?

Šios ir daugybė kitų temų – išsamiame ir nuotaikingame pokalbyje su R. Kurtinaičiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)