Mes žinojome tik tiek, kad iš Romos Termini geležinkelio stoties vykstame greituoju traukiniu, kuris lekia į Italijos Emilia Romania regioną. Ne, tai nebuvo vizitas į Bolonijos sexy shopą, nei į lapdanceklubą, kurį Romos užsienio žurnalistai turėtų pagarsinti savo valstybėse. Juk tokiems tikslams – platinti žinią – rengiami spaudos turai. Nors ir tokių keistų maršrutų mūsų spaudos asociacijoje būna neretai.

Į Boloniją šį vasarį vykome mokytis mylėti. Dvidešimt Spaudos asociacijos narių, kuriuos iš sąrašo pagal valstybių svarbą atsirinko renginio organizatoriai, gavo nemokamą brangią pamoką. Atranka tam tikra prasme buvo keista, atsižvelgiant į valstybės geografiją ir politiką, tik štai žurnalistų amžius panašus – visi virš keturiasdešimties metų ir gerokai daugiau, taigi, pakankamai solidūs žmonės.

Kad tešlos kočiojimas ir milžiniškų tortelli lipdymas gali būti erotiškas aktas nė vienas iš mūsų nesitikėjome.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją