Darydamas apklausas, vesdamas turinio susidomėjimo statistiką, supratau, kad emocinio intelekto lavinimas – mažai patrauklus. Bet tuo pačiu supratau, kad žmonės vis tiek ieško kelių, kaip pasilengvinti emocines kančias. Todėl ieškojau įvairiausių kelių, kaip pateikti emocinio intelekto lavinimo naudą suprantamu, įprastu būdu. Sunkiausiai tai sekėsi su vyrais. Tačiau vykstant dabartiniams pasaulio įvykiams vis dažniau išgirsdavau vyriškos giminės susirūpinimą dėl galimo karo. Apie tai parašiau įrašą savo feisbuko paskyroje. Kadangi šiuo metu rašau knygą apie emocinio intelekto lavinimo, tai ieškojau knygos pavadinimo.

Parašiau įrašą, sukūriau reklamą ir uždėjau testavimui knygos pavadinimą „Įveik baimę ugdydamas emocinį intelektą“. Reklamai uždėjau paveiksliuką su vyru ir palikau keturioms dienoms.

Tyrimo rezultatai

Mano nuostabai reklamos paspaudimo statistika iš vyrų pusės „pramušė“ moterų susidomėjimą. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją