„Kelte pakeliui iš Švedijos jis ėmė liesti mano koją. O vėliau koridoriuje tarp kajučių mes bučiavomės. Man tai buvo pirmas kartas – net nežinau, ar man patiko, tačiau tai truko keletą minučių. Jis man prisipažino apie savo jausmus. Supratau, kad situacija nėra teisinga, tačiau mane veikė pats faktas, kad jis yra treneris ir kad turiu jam paklusti“, – atvirame pokalbyje su Delfi.lv išsipasakojo I. Timanė. Šiuo metu jai – 24-eri, buvusi krepšininkė dirba žiniasklaidos srityje.

Ir nors Ievos papasakota istorija prasidėjo dar prieš dešimtmetį, Latvijoje ji sukėlė didelį ažiotažą būtent dabar. Visos jos peripetijos – toli gražu neeilinės ir netgi turi dramatiškam kino filmui būdingų elementų.

Gundymai ir alkoholis

„15-os metų gimtadienio proga jis mane nustebino padovanodamas grandinėlę ir krepšinio kamuolį. Man nebuvo jauku, o visa tai slėpiau nuo tėvų. Gimtadienį vakare šventėme kartu su komanda, o po jo Andris pasisiūlė mane parvežti namo savo automobiliu. Pakeliui sustojome, ir tai buvo pirmas kartas, kai jis palietė mano intymias vietas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)