Pakalbėkime apie tėčio vaidmenį ir pažiūrėkime, kaip jaučiasi vyras šioje kelionėje. Mintimis ir idėjomis dalinosi forume „Ankstyvojo ugdymo forumo‘ 2023” pranešėjas, „Vyrų kalvės“ akademijos įkūrėjas, „Whatansu“ stovyklų ir mokymų vadovas, 4 vaikų tėtis Mindaugas Vidugiris.

Auga pavojinga sociapatų karta

Nieko neįprasto šiais laikais pamatyti, kad dar nė nevaikčiojantis vaikas „raminamas“ telefonu ar planšete – vaizdai ir garsai taip prikausto mažylio dėmesį, kad tėvai gali užsiimti kuo norintys. Dažnai, beje, jie ir patys laiką leidžia su išmaniaisiais įrenginiais rankose. Atrodo, kad ekrano turinys tampa vis įdomesniu ir svarbesniu mūsų visų gyvenimuose.

Kaip pasakoja „Ankstyvojo ugdymo forumo‘ 2023” pranešėjas, profesionalus lektorius, „Whatansu“ stovyklų ir mokymų vadovas bei „Vyrų kalvės“ organizatorius bei keturių vaikų tėtis Mindaugas Vidugiris, interneto jo šeimos namuose seniai nėra. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)