Pasakojimus liudininkų, kurie ilgus metus buvo labai arti šalia Raimondo. Liudininkų, kurie drąsiai prabilo apie keista rašysena pasirašytą testamentą, kuriame buvo paskelbtas įspūdingų turtų verslo administratorius, kuriuo tapo velionio R. Karpavičiaus brolis Henrikas.

Tad naujausiame pasakojime šokiruojančiais faktais apie tai pasidalins ne kas kitas, o šalia H. Karpavičiaus ištisas dienas, savaites ir net mėnesius buvęs žmogus, kuris bene vienintelis nepabūgo ne tik milžiniško spaudimo ar teisėsaugos neveiksnumo, bet ir galimų pasekmių už tai, kad viešai man atskleidė, kas dabar vyksta mirusio R. Karpavičiaus verslo imperijos užkulisiuose.

Skambios politikų, verslo ir kriminalinio pasaulio pavardės – tai tik nedidelė dalis to, apie ką bus naujausias pasakojimas. O štai slapti ir pribloškiantys garso įrašai apie neskaidrius verslo sandorius nuo R. Karpavičiaus kadaise įsteigtų gamyklų Lietuvoje iki Londono verslo centro ar net galimai išmokėtus milžiniškus kyšius kai kuriems mūsų šalies teisėsaugininkams – tai, kas šokiravo ir mane.

Šio pasakojimo pabaigoje laukia tikras „desertas“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)