Yra viena ypatingų žmonių, apie kuriuos net nepagalvotum, kad gali kelti problemų – su jais vis tiek susiklosto varginantys santykiai, nesvarbu, darbiniai, verslo, draugiški ar šeiminiai. „Sunkus“ žmogus nebūtinai demonstruos agresiją, nebūtinai elgsis kaip „kietas bičas“. Atminkite, kad pernelyg nervingi, labai jautrūs žmonės negali būti labai tvirti. 

Štai vienas vaikinas darbo kolektyve jausdavosi labai prastai. Jį bet kokia smulkmena galėdavo išmušti iš pusiausvyros. Mažiausia kritikos užuomina, portale perskaityta liūdna istorija ar kokia nors kriminalinė naujiena, apskritai bet kokios neigiamos emocijos, kurias kažkas parodė jo akivaizdoje, – ir kyla didžiausia drama, žmogus praktiškai nebegali dirbti. Susidoroti su tokia situacija kartais tapdavo iššūkiu. Reikėdavo kažkaip konstruktyviai įvertinti jo darbą, pagirti, bet ir tai tekdavo daryti labai atsargiai, kad vėl nekiltų chaosas. Kartais netgi atrodydavo, kad jis tyčia siekia dėmesio, ir tai kitus siutindavo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją