Jie tuomet demonstratyviai važinėjo prabangiais automobiliais, kūrėsi įspūdingo dydžio užmiesčio dvaruose. Kadangi jie nedirbo, o planavo ir darė įvairius nusikaltimus, tad ne tik savaitgaliais, bet ir įprastomis dienomis šventė prie vaišėmis nukrautų stalų populiariausiuose to meto restoranuose, naktiniuose baruose. Tokių vakarų metu jie elgėsi tarsi laukiniai veikėjai, taip siekdami pritraukti kuo didesnės jais besižavinčių ar norinčių sekti jų pėdomis jaunimo auditorijos dalį.

Bet vieną dieną viskas pasisuko netikėta linkme ir staigiai baigėsi. Jie visi buvo sukišti už grotų. Vieni kitus pradėjo skųsti duodami parodymus profesionaliausiems šalies kriminalistams. Galiausiai beveik visi jie buvo nuteisti, atliko bausmes kalėjimuose ir šiandien gyvena laisvėje. Tačiau dabartiniais laikais jie patys ypač vengia žiniasklaidos bei visuomenės dėmesio ir nereikalingų žvilgsnių. Tačiau mums pavyko pažvelgti, kaip išties šiandien gyvena bei laikosi legendomis apipintos, nuo 1983 metų į Kauno milicijos akiratį patekusios Vilijampolės darbininkų rajone susiformavusios Daktarų grupuotės nariai.

Išgarsėjo „lapių vagysčių“ byloje

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)