Johnas (Jackas) Kennedy dar būdamas Harvardo universiteto studentu mėgavosi pasisekimu tarp moterų. Savo romantiškų santykių jis niekada ir neslėpė. „Natūralu, kad Kennedy viešai nedemonstravo savo padidinto seksualumo, tačiau nelaikė to kažkuo smerktinu, neslėpė to nuo žmonių, kuriais pasitikėjo. Įskaitant net ir kai kuriuos užsienio valstybių veikėjus, – rašo Johnas H. Davisas knygoje „Kennedy Clan“. – Didžiosios Britanijos ministrą pirmininką, konservatorių partijos lyderį Haroldą Macmillaną suglumino, kai 1961 metų gruodį Bermuduose vykstant deryboms, jo pašnekovas Kennedy staiga paklausė: „Įdomu, kaip tai vyksta su tavimi, Haroldai? Jei aš tris dienas neturiu moters, man baisiai pradeda skaudėti galvą“.“

Anot knygos autoriaus, visi Kennedy klano nariai ne tik pasižymėjo seksualiniu apetitu, bet ir esą nespjovė į grupinį seksą. Šeimos galvai Josephui Kennedy net teko reikalauti, kad jo 23 metų dukrai Rosemary būtų atlikta lobotomija dėl merginos nenumaldomo potraukio kūniškiems malonumams.

O 1960 metais, į Baltuosius rūmus įžengus Johnui F. Kennedy, vienas jo padėjėjų pastebėjo: „Atrodo, kad ši administracija sekso srityje daro tiek pat, kiek ankstesnė Eisenhowerio administracija padarė golfo srityje“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją