Itališko „ištrupėjusio“ filosofija – tai į „skeveldras“ subyrantys deserto „perdengimo“ sluoksniai, visai kaip „Napoleono“ torto. Bet svarbiausia sudėtinė jo dalis – išoriškai panašus į „Napoleono“ kremą, bet kitaip pagaminamas itališkas „crema pasticcera“. Kvapnų konditerinį kremą Italija naudoja pagardinti pusrytiniams rageliams.

Taigi, sluoksnius jau turime išsikepę, verdame kremą.

Kremo ingredietai 4 asmenims:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)