Amerikiečių įmonėje analitike su pinigų plovimo prevencija dirbanti L. Kiršaitė apželdinimą ir kraštovaizdį vadina saldainiu širdžiai. Sostinėje ji yra įgyvendinusi ne vieną privataus balkono ar terasos projektą, be to, talkino kelioms kavinėms, restoranams, vyninei.

„Žiemą darbo gamtoje nėra, todėl šaltuoju sezonu specializuojuosi vienur, o gamtai bundant keliuosi ir aš, vėl imu mėgautis hobiu. Tai – ir mėgstama veikla, ir papildomos pajamos“, – šypteli moteris, puoselėjanti svajonę į Lietuvą perkelti Italijoje matytą vaizdą, kai visas daugiabutis tiesiog skęsta žalumoje.

„Tikiuosi, tokia diena ateis, o kol kas noriu paskatinti nebijoti. Šiuo metu pradėję kurdinti augalus savo balkone iki rudens turėsite nuostabų reginį akims“, – garantuoja L. Kiršaitė. Ji ragina išsivaduoti iš močiutės darželio rėmų ir rinktis netradicinį kelią daug priežiūros reikalaujančias vienmetes gėles keičiant ne tokiais įnoringais daugiamečiais augalais: „Jei bus pasirinkti struktūrą išlaikantys augalai, vaizdas džiugins ir žiemą.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją