Medeljino ir Kalio kartelių vadovai

Garsiausias mūsų laikų narkobaronas Pablo Escobaras. Medeljino kartelio Kolumbijoje lyderis. Gyveno gražiai. Pinigai puvo slėptuvėse, jis turėjo savo zoologijos sodą. Tačiau JAV paskelbė jį savo priešu. Ir gyvenimas baigtas. Teko slapstytis, nepadėjo jokie milijonai ar nusipirkta politinė įtaka.
Penkiasdešimties metų Pablo nesulaukė. Buvo persekiojamas kaip šuva paskutiniais gyvenimo mėnesiais. Nušovė bėgantį namo stogu. Apie Pablo Escobarą prikurta daug filmų bei parašyta knygų. Net sūnus ir žmona po mirties pasmerkė. Ar tai sėkmė? Pablo, vaikomas paskutiniais gyvenimo mėnesiais, gal jau net neįtarė, kad bus po mirties bus toks garsus. Jam vienintelė mintis sukosi galvoje – kaip nors išgyventi dar vieną dieną. Ir neapsišikti iš baimės, nes labai nevyriška būtų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją