Ji buvo graži. Atrodė madingai, nors iš pilkos bare buvusios minios išsiskyrė. Daugiau nieko apie ją neprisimenu, nes man taip būna su visomis patinkančiomis moterimis. Bare buvau su vedusiu draugu. Su juo susitinkam labai retai. Tik kai jo žmonos nebūna Vilniuje arba kai jie susipyksta. Šį kartą jie buvo susipykę. Aš jį guodžiau, todėl dėl gražios moters palikti vieno negalėjau. 

Jau išėjęs į lauką, programėlėje gaudydamas ekonominės klasės boltą, buvau jos užkalbintas. Mes susipažinome, mandagiai apsikeitėme kontaktine informacija ir aš išvažiavau miegoti. Pabudęs apie ją nepagalvojau, neplanavau su ja bendros veiklos, tačiau mano telefone jau buvo dar neperskaityta žinutė su kvietimu susitikti jos namuose. Aš dar niekada nebuvau atsisakęs apsilankyti moters namuose, todėl ignoruodamas visus po alkoholio vartojimo atsiradusius sunkumus nuėjau praustis. Dėl jos net pažastų plaukus nusiskutau. Tai darau retai, bet tada dar buvau girtas. 

Mums sekėsi susirašinėti. Ji buvo vulgari, kalbėjo apie juslių tenkinimą. Žinoma, vartojo paprastus žodžius. Į jos namus nešiausi moterims patinkančio vyno, kurio turiu nusipirkęs urmu tokioms progoms. Kaip tyčia, jau nebeturėjau prezervatyvų. Teko apsilankyti parduotuvėje. Ten panorau jai nupirkti gėlių, bet jų neradau. Jos rašomos žinutės virto dar pikantiškesnėmis. Dilgino visą mano kūną. Jau negalėjau galvoti su galva, todėl nupirkau jai brangesnių už vyną saldainių dėžę. Jos rašomų žinučių turinys ir forma buvo to verti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)