Kaskart pasirodo naujos ir netikėtos šios istorijos pusės, nauji žaidėjai bei liudytojai. Kadaise dėl sukčiavimo teistas šiaulietis Irmantas Balčiūnas dabartinio šimtamilijoninio turto administratoriaus – velionio R. Karpavičiaus brolio Henriko Karpavičiaus – buvo pasirinktas kaip asmuo, kuriam reikėjo atlikti nemažai nešvarių darbelių.

Jam buvo pavesta ne tik dalyvauti nešvariuose finansiniuose žaidimuose, kaip pavyzdžiui, ištraukti įmonės sąskaitose esančius šimtus tūkstančių eurų, bet ir grynai kriminaliniuose veiksmuose. Pavyzdžiui, kad būtų surastas tinkamas žmogus, kuriam norėta pavesti išskirtinę užduotį – pakišti narkotikus mirusio brolio Raimondo Karpavičiaus sūnaus arba tiesiog sūnėno Roko Karpio automobilyje.

I. Balčiūnas nesikrato savo audringos praeities, tačiau prašo atkreipti dėmesį į dabar vykstančius netikėtus procesus ir veikėjus, kurie galimai švaisto dar neseniai klestėjusios Lietuvos verslo kompanijos lėšas. Šis žmogus ne kartą kreipėsi į teisėsaugą, bet taip ir nebuvo tinkamai išgirstas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)