Akivaizdu, kad romantinių santykių sėkmė labai didele dalimi priklauso nuo pačių mūsų. Yra labai svarbu, kiek savęs investuojame į santykius, kokią atmosferą kuriame, kokie geranoriški būname ryšyje su kitu žmogumi. Tačiau taip pat akivaizdu, kad kita dalimi santykių kokybė priklauso nuo partnerio. Dažnai galime išgirsti, kad gerų, sveikų santykių paslaptis yra sielos draugo radimas. Ir iš tiesų, niekas negali paneigti šio fakto, kad jausmas, jog savo gyvenimu dalijatės su asmeniu, kurį galite vadinti savo žmogumi, yra ypatingas.

Tačiau kaip žinoti, ar santykiuose iš tiesų esate su „savo žmogumi“? Norint atsakyti į šį klausimą užtenka atkreipti dėmesį į santykių ekspertų išskirtus 8 paprastus ženklus, kurie padės lengvai susigaudyti, ar radote tinkamą žmogų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)