Penkias lapo eilutes užpildžiusi mamos nurodytu sakiniu, Isabella tikriausiai nusprendė, kad darbas eisis greičiau, jei likusią popieriau dalį jį užrašys vienu ypu – pratęsdama raides per linijas.

Sąsiuvinio lapu, kurį taip išskirtinai užpildė mergaitė, „Reddit“ svetainėje pasidalino jos mamos draugas Noe Arellano – internautai buvo nustebinti šešiametės išradingumo.

V. Collier sakė „Huffington Post“, kad pamačiusi, kaip Isabella įvykdė bausmę, visai nebuvo pikta. Ji pagyrė mergaitę už tai, kad ši padarė tai, ko buvo paprašyta.

„Efektyvumas yra vertybė, kurią vertinu, ir toks buvo jos būdas padaryti skirtą užduotį“, – V. Collier prisiminė dukros veiksmus.

Pasak mamos, mergaitė turi laisvą dvasią ir dažnai naudoja nerimtus atsakymus, komentarus ar klausimus. „Mūsų namuose niekada nebūna nuobodu, ir aš esu laiminga mama“, – sakė V. Collier.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)