Nuotraukoje, kuri plinta po internetą, moteris yra pašokusi iš džiaugsmo, kad vaikams vėl prasidėjo mokslo metai (kai kuriose JAV valstijose mokslo metai prasideda ne rugsėjo pradžioje, o rugpjūčio mėnesį). Nors panašu, kad už jos nugaros esantys vaikai turėjo atrodyti liūdni, matyti, kad mamos reakcija prajuokino ir juos.

K. Gardner feisbuke parašė: „Sveikinu su pirmąja naujų mokslo metų diena. Visų jūsų pasiilgsiu. Prašau, padėkite man šituo pasidalyti su kitais tėvais, kurie nori pasijuokti!“


Į nuotrauką iš tiesų reiktų žvelgti su humoru – kaip rašo metro.co.uk, ja „Instagram“ pasidalijo net K. Gardner paauglė dukra Emily, parašiusi: „Smagu matyti, kad mama mūsų pasiilgs.“
Pasak portalo metro.co.uk, mama vietinei naujienų laidai sakė, kad tokią vaikų išlydėtuvių nuotrauką daro kasmet – šeimą nufotografuoja tėtis, o tuomet vaikai vyksta į mokyklą.

The Gardner crew is so excited to be going back to school today :) #lifeinjacksonco

A photo posted by Keshia Gardner (@kgardner267) on Aug 12, 2015 at 9:20am PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)