Originali merginos išsirinkta suknelė kainavo 149 dolerius, tačiau jos mama tokią pačią suknelę rado internetiniame puslapyje „RoseGal.com“ – čia ji kainavo tik 35 dolerius (seventeen.com nurodo, kad balandžio 18 d. portale nurodyta kaina buvo 23,15 doleriai). Svetainėje buvo nurodyta, kad ji atkeliaus per 5-7 darbo dienas, tačiau viskas baigėsi tuo, kad siuntinys vėlavo dvi savaites, ir į J. Jacoby rankas pateko likus tik savaitei iki šventės.

„Kai atidariau siuntinį, aiktelėjau – buvau šokiruota, kokia suknelė buvo bjauri. Truputį nusikeikiau, buvau pritrenkta, kaip ji nepriminė vaizdo nuotraukose, - mokinė sakė seventeen.com. – Su „FaceTime“ programėle ją parodžiau draugei, juokėsi ir ji, nes suknelė buvo tokia negraži.“

J. Jacoby tikėjosi prabangiai atrodančios vakarinės suknelės, bet rado susiglamžiusį, blizgantį, pigiai atrodantį drabužį. Padrąsinta draugų, ji juokingos suknelės nuotraukas įkėlė į „Twitter“ ir pamatė, kaip jos sulaukė daugiau nei 200 „patinka“ paspaudimų.

„Bandžiau matuotis suknelę, bet užtrauktukas buvo sulūžęs, – sakė ji. – Laukiau atsistojusi priešais garažo duris, kad pamatyčiau mamos reakciją, ji visiškai šokiruota stovėjo penkias sekundes, o tada pratrūko juoktis. Mano tėtis sakė, kad vis tiek galiu vilkėti suknelę vakarėlyje, bet aš griežtai atsisakiau. Ja šventėje apsivilkusi nebūsiu.“

Laimei, J. Jacoby žinojo, kad užsisakydama suknelę internetu rizikuoja, todėl ji buvo išsirinkusi ir antrąją atsarginę suknelę. Ji su ja ir pasirodys vakarėlyje.

„Išmokau savo pamoką ir tikriausiai internetinėmis parduotuvėmis, prekiaujančiomis išleistuvių suknelėmis, nebepasitikėsiu“, - mergina sakė portalui seventeen.com.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)