Lape, kuriame ji turėjo įrašyti priežastį, kodėl jos dukra į mokyklą atvyko 8.48 val t. y. maždaug 18 minučių po to, kai prasidėjo pamokos, mama įrašė: „Blogas auklėjimas“.

Šio pasiteisinimo nuotrauka pirmiausia buvo publikuota svetainėje „Reddit“ – joje „Colieoh“ vardu užsiregistravusi vartotoja nurodė, kad tai – draugės pasiteisinimas. Kaip rašo „The Huffington Post“, daug apie šį raštelį nėra žinoma – neaišku, kur jis buvo parašytas, kodėl moteris iš tiesų vėlavo ir ar raštelis autentiškas, tačiau jis paplito internete.

Ši nuotrauka paskatino „Reddit“ vartotojus pasidalyti patirtimi, kodėl jie vėluodavo į mokyklą. Pavyzdžiui, vienas vartotojas nurodė manantis, kad per 12 metų mokykloje dažniau vėluodavo, nei būdavo laiku, dėl to jį nuolat palikdavo po pamokų. „Pamokos prasidėdavo 8.15 val., o mama dirbdavo gatvės gale nuo 9 val., taigi, jei vėluodavo mane nuvežti į mokyklą, vis tiek darbe pasirodydavo anksčiau. Taigi, todėl visada vėluodavau“, – pasakojo vienas „Reddit“ vartotojas.

Kitas „Reddit“ vartotojų prisipažino, kad pats rašydavo tokius raštelius savo vardu.

Galite papasakoti smagią istoriją, kodėl jums teko pavėluoti į mokyklą? Rašykite lmz@delfi.lt!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją