Tad pozityvieji komunikacininkai vėl kviečia visus draugus į Informacijos dienas, kurių tema šiemet – „Kokia Tavo Medija?“.

Lapkričio 28 – gruodžio 1 dienomis Lietuvos medijų žinovų padedami KF studentai stengsis rasti tinkamiausią mediją Tau! Kiekviena iš keturių informacijos dienų turės savo temą.

Pirmosios dienos tema – spauda. Jos metu studentai turės unikalią galimybę pabendrauti su buvusiu Lietuvos prezidentės D. Grybauskaitės atstovu spaudai Linu Balsiu, išgirsti bulvarinės spaudos istoriją ir susitikti su Gyvosios bibliotekos žmonėmis.

ID pasirūpins ir užmaršuoliais - Spaudos dieną galėsite atiduoti pasiskolintas knygas bibliotekai be jokių mokesčių!

Audio diena kvies jus į paskaitą apie muzikos efektų kūrimą bei įgarsinimą su Robertu Maliauka. Apsilankyk ir būk išgirstas - galbūt atrasime naują Lietuvos balsą. Iškart po to - apie muzikos verslą su G&G Sindikato prodiuseriu Justu Čekuoliu, Andriaus Gudausko paskaita apie pop kultūros užkulsius ir ekskursija į Lietuvos teatro, muzikos ir kino muziejų. Registruokis, nes vietų skaičius ribotas!

Tik šią dieną Vilniaus gatvėse kursuos išskirtinis ID troleibusas, nes medijos „veža“.

Animacinių filmų megėjams trečioji – Video - diena siūlys paskaitą apie animacijos kūrimą ir Filmo „Repriza“ peržiūrą Skalvijos kino centre 14 val.

Paskutiniąją dieną - Andrius Užkalnis ir paskaita apie sėkmingo blogo kūrimą, Troll’erių konkursas, efektyvi komunikacija internete su Vaidu Pilkausku ir, žinoma, uždaromasis vakaras klube Brodvėjus. Vakaro tema – „Medijos nemiega naktį“, o kartu su jomis nemiegos ir Dj Alko, MC messiah goes mad orchestra, Red Hot Chilly Peppers projekt ir DJ Mamania. Renginio metu „Drakono ženklas“ vers, kirps ir pieš visiškai nemokamai! Bilietus platina VU Studentų atstovybė Komunikacijos fakultete.

O kokia Tavo medija?

Ruošiatės į šį renginį? Norite pasidalinti įspūdžiais su kitais skaitytojais? Norite pasidalinti nuotraukomis ar vaizdo įrašais? Siųskite įspūdžius el.pašto adresu pilieciai@delfi.lt arba kelkite į mūsų sistemą čia. Vaizdo įrašus kelkite čia, o nuotraukas siųskite el.pašto adresu renginiai@delfi.lt (nuotraukos pavadinime nurodykite renginio vietą ir pavadinimą bei Jūsų vardą be lietuviškų raidžių)! Visas Piliečių nuotraukas iš renginių galite pamatyti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją