Nuotaikingoje programoje sveikinsime Antanus ir Antaninas. Jūsų lauks liaudiški šokiai ir žaidimai kartu su etnografiniais ansambliais „Bičiuliai“ ir „Dijūta“. Po pasivaikščiojimų su gidu po Verkių Dvaro parką, naktinių paukščių giesmių klausymo su ornitologu Gediminu Petkumi, įspūdžius aptarsime vakaronėje prie laužo.

Pagrindinis vakaro akcentas – šienavimo varžybos tarp pjovėjų dalgiu ir trimeriu. Renginio metu taip pat bus galimybė susipažinti su pažangia šienavimo technika. Visus norinčius dalyvauti šienavimo varžybų rungtyse – kviečiame registruotis iš anksto el. paštu Juozapas.labokas@botanika.lt arba tel. 8 52 72 99 03.

Šienavimo įrankiu dalyviai pasirūpina patys. Renginys nemokamas, laukiami visi! Informacijai: Juozapas Labokas – vyr. specialistas-kultūrologas, tel. 8 52 72 99 03 arba Juozapas.labokas@botanika.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)