Scenoje pamatysite plungiškius: mažąją irvisų širdis pavergusią solistę Rasą Gadliauskaitę, kurifinaliniu pasirodymu pažadėjo dar labiau nustebinti žiūrovus.Savo kūryba su Jumis pasidalins ir buvęs Plungės kultūros centroteatro ,,Saula“ aktorius, Klaipėdos universiteto menų fakultetorežisūros katedros trečio kurso studentas, gitaristas, bardasVytautas Kairys.

Išskirtinį pasirodymą ruošia ir muzikinėgrupė ,,Masė“, kurią sudaro Mindaugas Rumšas, Faustas Domarkas,Giedrius Lukošius ir Vytautas Stonys. O ypatingai profesionaliubreiko šokiu Jus žavės Plungės kultūros centro kolektyvas,,Unknown artists“.

Šiame įspūdingame šou renginyje be plungiškių talentų Jumsgeriausius savo pasirodymus pristatys ir atlikėjai iš Šilalės:Vaidas Zamas iš gitaristų kolektyvo ,,Gaida“ bei gitaristųkolektyvo vadovė Regina Mockutė. Jie žiūrovus privers įtikėti,kad niekas negali taip jausmingai ir įtaigiai skambėti, kaip tikgitara atliekami kūriniai.

Ugningas ir teatralizuotas šiuolaikinio šokio kompozicijas Jumspristatys šokių kolektyvas „Vėjūnai“ iš Vydmantų, bei šokiųstudija „Credo“ iš Klaipėdos.

O pramoginės dainos mėgėjus savo nuostabiais balsais džiuginssolistės Vita Gvazdauskaitė ir Edita Pronckutė iš Klaipėdosvaikų laisvalaikio centro.

Kviečiame apsilankyti, aktyviai palaikyti ir savo balsu prisidėtiprie talentų konkurso „Būk faktorius“ nugalėtojo išrinkimo!Ateikite kovo 2 d. 16 val. ĮPlungės kultūros centrą ir dalyvaukite įspūdingame pramoginiamešou koncerte, ateikite ir ne tik stebėkite, bet ir patys išrinkitepačius talentingiausius.