„Green Glance“ – „Žaliasis Žvilgsnis“ – tai tarptautinis projektas, kurio metu iš užsienio atvykę penki stažuotojai kartu su Vilniaus gimnazijų mokiniais seminarų metu spręs ekologiškiausių Lietuvos įmonių pateiktas problemines užduotis.

Socialiai atsakingi verslai pasiruošę dirbti kartu su gimnazijų mokiniais bei gabiausiais studentais ir spręsti jų įmonėms bei visuomenei aktualiausias ekologijos problemas. Taip pat, prie šio probleminių užduočių sprendimo prisidės penki stažuotojai, pasirengę pristatyti savo šalyse taikomas ekologijos naujoves, pasiūlyti naujų minčių, padėti vaikams komandinio darbo seminarų metu bei išmokti naujovių iš Lietuvos.

Visi akyviausi ekologijos šalininkai bei žmonės, besidomintys ekologiško verslo perspektyvomis ir norintys sužinoti daugiau apie tokio verslo galimybes Lietuvoje bei projektą „Green Glance“,kviečiami į atidaromąją konferenciją ISM vadybos ir ekonomikos universitete gegužės 6 d., 18 val. 113 auditorijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)