Diena po dienos čią kuriama gyvūnų prieglauda ir dienos centras. Organizacijos tikslas - sukurti tokią prieglaudą, kad joje apsilankius aplankytų ne liudesys, o optimizmas, kad gerų žmonių dėka daug pasmerktų keturkojų suranda naujus namus.

Antras rekonstruojamo pastato aukštas bus skirtas žmonėms. Čia galės susirinkti bendraminčiai gyvūnų augintojai, savanoriai, norintys aplankyti gyvūnus ir padėti juos prižiūrėti, galų gale, jeigu tik norės, vietiniai vaikai galės ateit paruošti pamokų, tikslingai praleisti savo laisvalaikį.

Visus norinčius prisidėti prie talkos, „Penkta koja“ kviečia šį šeštadienį, lapkričio 26 dieną, atvykti į Linksmakalnį. Talka prasideda nuo 10.30 valandos.

Ruošiatės į šį renginį? Norite pasidalinti įspūdžiais su kitais skaitytojais? Norite pasidalinti nuotraukomis ar vaizdo įrašais? Siųskite įspūdžius el.pašto adresu pilieciai@delfi.lt arba kelkite į mūsų sistemą čia. Vaizdo įrašus kelkite čia, o nuotraukas siųskite el.pašto adresu renginiai@delfi.lt (nuotraukos pavadinime nurodykite renginio vietą ir pavadinimą bei Jūsų vardą be lietuviškų raidžių)! Visas Piliečių nuotraukas iš renginių galite pamatyti čia.