Klubas „Mes galim“ kviečia visus pilietiškus klaipėdiečius - vyrus ir moteris, jaunus ir senus, visas jaunimo organizacijas, ir ne tik jaunimo, visuomeninius aktyvių žmonių judėjimus prisidėti prie projekto „Atstatykime Smiltynės sveikatingumo taką, neišleisdami nė lito“.

Projektas jau įpusėjo, paruošti visi brėžiniai, gauti visi reikalingi leidimai, taip pat medžiagos sporto įrengimams. Belieka kibti į darbą ir padaryti. Todėl reikia visų Klaipėdą ir Smiltynę mylinčių žmonių pagalbos atliekant gamybos darbus.

Ką reikės daryti? Pjauti, tvirtinti, šlifuoti, obliuoti, surinkti ir pastatyti Smiltynės sveikatingumo take suprojektuotus sporto ir laisvalaikio įrenginius iš medžio. Turime dirbtuves, medžiagas, tačiau
trūksta jūsų visų pagalbos - rankų darbo. Todėl kviečiame jus prisidėti ir parodyti, kaip mylite savo miestą, o taip pat įrodyti visai Lietuvai, kad gerus darbus ir savo krašto aplinką kuria patys žmonės!

Burkitės į grupes, kvieskite draugus, kolegas, pažįstamus ir registruokitės jau dabar! Registruokitės klubo „Mes galim“ projektų skyriuje tel. 8 645 60005 arba el. paštu projektai@mesgalim.info