Šį kartą pož(i)emyje specialiai Jums vaidentis žada:

Domantas Razauskas, Gytis Norvilas, Kęstutis Navakas, Akvilė Žilionytė, Vytautas Stankus, Ernestas Noreika, Birutė Grašytė, Karolis Klimas, Mantas Balakauskas, Nerijus Cibulskas, Deimantė Bandzevičiūtė, Tomas Petrulis ir kt. Muzikos garsais dalinsis - Eglė Sirvydytė. Renginio eigą prižiūrės - Saulius Vasiliauskas

---
LEU Lituanistikos fakulteto draugijos „Literatų arka“ trečius metus organizuojami Pož(i)eminiai skaitymai, apjungiantys jaunųjų kūrėjų, studijuojančių įvairiose universitetuose bendruomenę, viliasi sutvirtinti idėją ir užimti nedidelę, bet reikšmingą vietą Vilniaus kultūros žemėlapyje.

Istorija byloja, kad kartu su jaunaisiais skaitymuose dalyvavo ir šiuolaikinėje lietuvių literatūroje savitą žymą paliekantys rašytojai: Donatas Petrošius, Rimvydas Stankevičius, Benediktas Januševičius, Aušra Kaziliūnaitė, Antanas Šimkus, Sara Poisson, Gintaras Bleizgys ir kt. Kasmet tekstus papuošdavo ir muzika: Simonos Smirnovos džiazas, „23 ąžuolo“, Justino Narvido ir kitų bardų gitaros akordai.

Kviečiame nepraleisti veltui ketvirtadienio vakaro ir atverti duris į tekstais ir neeiline Eglės Sirvydytės muzika pripildytą požemį. Išklausius paskutinius garsus, už durų žada pasirodyti ir visų lauktas Pavasaris.

Visiems, norintiems ištrūkti iš kasdienybės ir rutinos gniaužtų, įėjimas laisvas.