„Manome, kad yra labai daug žmonių, mylinčių gyvūnus ir net prisidedančių prie jų gelbėjimo, bet niekada nebuvusių prieglaudoje. Ne vienas susilaiko nuo tokio apsilankymo, bijodamas, kad neištvers sugniuždytų, sergančių, mirti pasmerktų gyvūnų vaizdo. Pas mus to tikrai nepamatysite. Mūsų prieglauda – tai vilties namai!“ – sako savanoriai.

Šeštadienį gyvūnų mylėtojai ne tik lankysis prieglaudoje, bet ir surengs iškylą šalia jos esančioje pievelėje. „Norime pabūti visi kartu, padėkoti mums padedantiems žmonėms. Labai tikimės, kad šventėje pamatysime ir buvusių „Lesės“ prieglaudos gyventojų – be galo rūpi, kaip jiems sekasi. Tad visus, kurie pritaria mūsų veiklai, raginame nesidrovėti ir atvykti pas mus į svečius“, – kviečia „Lesės“ vadovė Vesta Auškalnienė.

Renginys vyks birželio 4 d., nuo 14 val., Buivydiškėse, Klinikų g. 1.

Siekdami atkreipti vilniečių dėmesį jaunieji „Lesės“ savanoriai kartu su savo keturkojais globotiniais surengė reidą Vilniaus senamiestyje. „Mes sutikome tikrai yra daug šiltų, gerų žmonių, – dalijasi įspūdžiais reido dalyviai. – Gera jausti, kad mūsų darbas yra suprantamas ir vertinamas.“

---
Buvai šioje šventėje? Esi pilnas įspūdžių? Nori pasidalinti nuotraukomis ar vaizdo įrašais? Siųsk įspūdžius el.pašto adresu pilieciai@delfi.lt arba kelk į mūsų sistemą čia. Vaizdo įrašus kelk čia, o nuotraukas siųsk el.pašto adresu renginiai@delfi.lt (nuotraukos pavadinime nurodykite renginio vietą ir pavadinimą bei Jūsų vardą be lietuviškų raidžių)! Visas Piliečių nuotraukas iš renginių galite pamatyti čia.