Akcija „Būk geras!“ - jaunatviškas ir smagus projektas, kurio dalyviai kviečia visus sąmoningus ir sveikus žmones tapti potencialiais kaulų čiulpų donorais. Jau trečius metus akcijos savanoriai dalyvauja Gatvės muzikos dienoje, aiškiai ir paprastai paaiškina visiems besidomintiems, kad yra kaulų čiulpų donorystė ir kaip kiekvienas sveikas pilietis nuo 18 iki 45 metų gali išgelbėti sergančiam žmogui gyvybę.

Jeigu neturite laiko nuvykti į medicinos centrą, tai ši proga kaip tik Jums - Gatvės muzikos šurmulyje ne tik pasidžiaugsite puikia muzika, bet ir žengsite žingsnį stebuklo link - vos keli mililitrai kraujo ir kažkieno gyvybė gali būti išgelbėta jau rytoj.

Šeštadienį nuo 18 iki 21 valandos akcijos "Būk geras!" organizatoriai ir savanoriai lauks Jūsų prie Lietuvos kino teatro. Ateikite pasiklausyti muzikos, pašokti ir pasiplepėti apie gyvybės stebuklus.

PROGRAMOJE

mmpsuf (mistinis muzikinis Eglės Sirvydytės ir Aivaro Ruzgo projektas);

InDance (kubietiška ir LA stiliaus salsa);

Visi norintys galės tapti potencialiais kaulų čiulpų donorais;

Akcijоs „BŪK GERAS!“ tikslas - pristatyti visuomenei kraujo ir kaulų čiulpų donorystės problemas, bei suteikti kuo daugiau informacijos apie tai, kaip paprastai kiekvienas iš mūsų, nepakenkdamas sau, gali padėti žmogui, šiandien kovojančiam su sunkia liga ir laukiančiam kaulų čiulpų transplantacijos.

Klausykite, grokite, šokite, kurkite kartu, būkite geri Gatvės muzikos dienoje – tapkite kaulų čiulpų donorais.

Mes – vieno kraujo!