Kviečiame šalies gyventojus ir toliau siųsti nuotraukas Seimo kontrolierių įstaigai adresu ombuds@lrs.lt (iki 2013 m. lapkričio 9 d.). Primename, kad nuotraukos turi būti JPG formatu, spalvotos arba nespalvotos, dydis – ne mažesnis kaip 1 MB (dydis pikseliais ne mažesnis nei 3000 x 2000). Autoriaus prašome savo nuotraukai suteikti pavadinimą, nurodyti savo vardą ir pavardę bei kontaktinius duomenis (telefono numerį ir / arba el. pašto adresą). Autoriaus nuožiūra gali būti pateikiama ir kita informacija (nuotraukos vieta, laikas, aprašymas, kas pavaizduota, ir t. t.).

Su fotografijų konkurso sąlygomis galite susipažinti Seimo kontrolierių įstaigos internetinėje svetainėje www.lrski.lt. Informacija apie konkursą taip pat teikiama nemokamu telefonu 8 800 22100 arba el. paštu ombuds@lrs.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją