Neretai galvojama, kad savanoriavimas gyvūnų globos srityje – tai tik gyvūnų priežiūra ir gydymas, tačiau pagalba platinant skelbimus, rašant straipsnelius, fotografuojant irgi yra gyvybiškai svarbi.

Juk prieglaudos esmė – ne kaupti beglobiukus, o rasti jiems naujų, gerų, atsakingų šeimininkų. Todėl šiandien mes labai ieškome atsakingų žmonių, suvokiančių gyvūno ne kaip daikto, o kaip gyvybės prasmę, bei galinčių skirti jiems dalį savo laisvalaikio. Gyvūnų kaip niekada - labai daug, o mūsų galimybės kaip visada - ribotos.

Mums labai reikalingi:
- pilnamečiai savanoriai, turintys transportą ir galintys nuvykti į prieglaudą;
- savanoriai, galintys tvarkyti patalpas, maitinti ir pabendrauti su gyvūnėliais;
- galintys pagloboti vieną ar kelis gyvūnėlius savo namuose iki padovanojimo. Jeigu reikės, maistu ir kraiku aprūpinsime;
- žmonės, mėgstantys fotografuoti bei galintys reklamuoti mūsų gyvūnėlius.

Taigi jeigu Jūs:
- mylite gyvūnus;
- norite jiems padėti;
- esate užsispyręs, kantrus ir supratingas;
- žinote, kad darbas su gyvūnais nėra tik jų glostymas, o nuolatinė įvairiapusė priežiūra, suvokiate, kad organizacijoje svarbiausi yra mūsų mažieji draugai, o ne individualūs žmonės;
- negalite abejingai praeiti pro skriaudžiamą gyvūną,
atvykite mums padėti. Čia gyvenančios širdelės prašo nei daug, nei mažai, tik skirti jiems savo laiko tiek, kiek galite. Gyvūnai tikrai bus dėkingi už tai, kad būsite šalia, kad jiems padėsite.

Telefonai pasiteiravimui: 8 614 36617, 8 679 33308.
Esame dėkingi už Jūsų supratimą ir pagalbą.