Nepasakosiu apie tai, kaip gailiuosi, ar kad mano poelgis blogas. Aš to nesigailiu, niekada ir nesigailėjau.

Buvau ištekėjusi moteris, tačiau šalia santuokos turėjau meilės romaną. Ne dėl to, kad nemylėjau savo vyro, bet tiesiog man taip gyventi buvo smagiau. Esu aistringa moteris, o be aistros gyventi man buvo labai nyku.

Susituokėme jauni, todėl nenuostabu, kad laikui bėgant aistra išblėso ir pasidarėm vienas kitam neįdomūs.

Su vyru mano santykiai buvo geri, mes sutarėme, nesipykome. Tačiau visada mums trūko aistros. Mano vyras buvo ramesnis nei aš, dėl to laikui bėgant tiesiog prisitaikiau prie jo tempo ir būdo.

Visai neplanuotai susipažinau su vyru, kuris buvo labai simpatiškas. Su juo buvo įdomu bendrauti. O ir seksas buvo nerealus. Kai permiegojau su juo pirmą kartą, pagalvojau, kur jis buvo mano visą gyvenimą. Tokio jausmo nebuvau patyrusi su savo sutuoktiniu.

Šį romaną slėpiau apie pusmetį. Tikrai neketinau ardyti šeimos dėl vieno kito nuklydimo. Vieną mūsų su meilužiu pasimatymą prisimenu iki šiol.

Po darbo turėjau su vyru eiti į teatrą. Tačiau kiek ankščiau išėjus iš darbo susitikau su savo meilužiu. Ir tą kartą mus užvaldė stiprus geismas. Pradėjom bučiuotis ir glamonėtis kaip pašėlę. Tik staiga visko sūkuryje išgirdau kažkokį čaižų garsą, lyg kas būtų lūžę.

Po visko pastebėjau, kad meilužis užvaldytas aistros suplėšė mano apatinius. Kadangi turėjau skubėti, nes pažiūrėjus į laikrodį pastebėjau, kad užsižaidėme, apatinius įsimečiau į rankinę ir išskubėjau pas vyrą.

Vėlai vakare, kai po visų renginių grįžome namo, nuėjau į dušą nusiprausti. Suplėšytus apatinius išmečiau.

Grįžus iš dušo, manęs laukė įsiutęs vyras su mano suplėšytais apatiniais rankose. Prasidėjo klausimai, kilo konfliktas. Žinoma, tuo momentu visa tiesa išaiškėjo. Taip pat paaiškėjo, kad mano romaną jis įtarė jau kurį laiką, tik tylėjo ir man nieko nesakė.

Jei ne tokia maža smulkmena, gal niekada nebūtų patvirtinęs savo įtarimų. Nuo to vakaro savo meilužio nemačiau. Su vyru išsiskyriau taip pat, nes jis negalėjo atleisti ir suprasti mano išdavystės. Tad apie aistrą ir meilę liko tik prisiminimas.

Savo istorijas ir pasakojimus siųskite pilieciai@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją