Kokį gyvenimo būdą pasirinkti sprendžiame mes asmeniškai, tačiau pasirinkus nelabai kokį, nevertėtų tuo didžiuotis. Galbūt verta pripažinti, kad gyventi kitaip nėra jokių šansų ir niekas nepasiūlė šiai vargšei meilužei tapti kažkuo svarbiau gyvenime nei, kaip ji įvardino, tik pramoga?

Aš, kaip žmona, matau daugiau privalumų nei būti tos žmonos šešėliu. Deja, ne meilužė yra svarbesnė moteris, o žmona. Juk dažnai žmona valdo ne tik namus, bet ir bendrą turtą. O kas priklauso meilužei? Ji – tik ta moteris, kurios gėdijasi tas pats vyras, kuris neva pabėga nuo žmonos. Ją slepia, kad niekas iš šeimos draugų nepamatytų kartu. Trina jos meilias žinutes, o neretai ir užsivadina telefone kokiu mechaniko dėdės vardu. Tai ar čia tikrai yra pramoga? Vietoj aistringos deivės tarpti kokiu „Petras garažas“?

Žinoma, kiekvienos moters pasirinkimas, kuo ji nori būti ir kiek leidžia tam pačiam vyrui su ja elgtis. Deja, retai kada pasilakstęs vyras meta šeimą, o jei ir meta, tai tokio vyro meilužės vieta lieka laisva.

Tad šiuo atveju, atsakant į autorės laišką, vargšelė yra ne žmona. Žmonai vyras atiduoda visus pinigus, o ne kvepalus, pirktus per akcijas ar nepatikusius žmonai. Ne žmona vargšė, kad visas šventes ir atostogas vyras leidžia kartu su šeima. Ne žmona vargšė, kurios aplinka tam vyrui daug svarbesnė nei kažkokia mergužėlė. Mergužėlė kuri visada priims, kai jis galės, o ne kai pati meilužė pageidaus. Ne žmona vargšė, kad susirgusi gaus visą vyro rūpestį. Susirgus meilužei susitikimas bus atidėtas iki tol, kol ji bus „formoje“. Na, galima vardinti šimtus situacijų.

Tad laiško autorei patariu: susirask tu normalų vyrą ir susikurk savo padėtį ir gyvenimą, kuriame būsi pirma, o ne pakaitinė. Juk su žmona sieja daug daugiau, nei tik lova. Sieja gyvenimas, buitis, vaikai. Taip, tai išvargina, bet ir meilužė turi tendencija pabosti. Tad jei dar esi jauna ir turi pasirinkimą – pasirink teisingai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (167)