Žinoma, yra moterų, kurios išteka antrą kartą ir gyvena laimingą gyvenimą, bet tai dabar labai reti atvejai. Vyras turi suprasti, kad yra daug jaunų, protingų merginų, kurios jūsų vertos ir laukia jūsų. Tik aišku, reikia ieškoti... Taigi, bandysiu atskleisti 6 priežastis, kodėl neverta vesti moters su vaikais.

1. Pirmoji priežastis yra moters vaikas arba vaikai iš buvusių santuokų. Vyrą santykiuose pirmiausia domina moteris tai, kodėl jam turėtų būti svarbūs jos vaikai, kuriuos turės išlaikyti, vesti į darželį, pas gydytoją, pirkti batukus. Vyrui, pasilikusiam vienam su vaikais, labai sunku surasti moterį, kuri augintų ir prižiūrėtų jo vaikus, nes 99 procentų moterų nepripažins ir nenorės auginti svetimų vyro vaikų. O moterims su vaikais tai atrodo normalu ir dažniausiai ji sako, kad jei vyras pamils ją, tai pamils ir jos vaikus.

Auginti svetimų vaikų joks normalus vyras nenorės. Dažniausiai išsiskyrusi moteris kaip priežastį mini, kad jos buvęs vyras gėrė, mušėsi, neaprūpindavo šeimos. Taip pat neaišku, kokios ligos kamuoja tą vaiką, jei motina, sakykime, nežino, kas jos vaiko tėvas. Jei vaikas turi psichologinių problemų, tai vyras turės su jomis kovoti, vesti pas įvairius gydytojus, kad jį išgydytų. Vyras turės nuolat dirbti dėl svetimų vaikų, pirkti vaiko meilę, nors ateityje toks vaikas laisvai gali pasakyti, kad tai ne jų tėvas.

Santykiai su tokia moterimi jau iš pat pradžių yra statomi ant melo, nes normalus ir tikras vyras meluos sakydamas, kad jam rūpi tokia moteris su vaiku, nors iš tiesų toks vaikas nerūpės, nes jis labiau norės turėti ir mylėti savo vaikus. Taip pat vyras turi prisiminti, kad gyvens ne tik su moterimi, bet ir su buvusiais moters vyrais. Moteris, moters motina visada prisimins buvusi vyrą ir apie jį nuolat kalbės, jus nuolat lygins. Kartais tie vyrai atvažiuos į namus lankyti vaiką, nes jis turi teisę. Moteris su vaikais, tai yra investicija į nežinia kur. Vyras praras daug pinigų ir praras daug laiko, kuris yra žymiai brangesnis ir iš tokių santykių nieko negaus.

2. Santuoka su moterimi, kuri turi vaikų, pagal tradicinę sampratą yra nenatūrali. Vyras, vesdamas tokią moterį, jau įeina į sukurtą šeimą, o ne moteris ateina į vyro namus. Vyras turi suprasti, kad tokia moteris jo nemylės, nes pirmiausia ji mylės save, paskui vaiką, senelius, o paskutinėje vietoje būsite jūs. Ir tai tik geriausiu atveju. Vyras tokioje šeimoje galva nebus, nes šeimos galva bus moteris. Dažnai tokioje šeimoje šeimos galva būna moters motina. Moters motina dažnai būna ir buvusios santuokos skyrybų iniciatorė ir aktyvi palaikytoja. Niekada nereikia sutikti su tokia moterimi turėti bendrų vaikų, nes paskui gali kilti konfliktai ir sakyti, kad savo vaiką tu myli, o buvusio vaiko nemyli.

3. Moteris, ieškodama vyro po iširusios santuokos, ieškos šeimos aprūpintojo, o ne žmogaus, kurį galės mylėti. Jos tikslai antram vyrui yra daugiau pragmatiniai ir nebus jokių dvasinių ryšių. Vyras turės dirbti, dirbti, dirbti. Moters uždirbti pinigai bus jos pinigai, o vyro pinigai bus šeimos pinigai. Vyru manipuliuos ir sakys, kad jei tu tikras vyras, tai viską privalai daryti. Bet prisimink, tu dirbsi dėl svetimos šeimos, kuri tau nieko iš to neduos. Tau nuolat bus sakoma, kad nesvarbu, kas pagimdė, o svarbu kas užaugino. Tos moters tėvai į tave žiūrės taip pat kaip į šeimos tiekėją ir aprūpintoją. Vyras turi suprasti, kad ši investicija į šeimą pati pavojingiausia, nes ji ne tavo šeima. Ten ne tavo genai. Investuodamas į svetimus vaikus tu tik prarasi savo pinigus. Jei kils kokie konfliktai, tai tokia moteris nesilaikys už tavęs ir pakeis tave greitai į kitą vyrą, nes tokių vyrų pilna ir juos galima išnaudoti.

4. Faktas, kad moteris yra išsiskyrusi, tai yra didelis jai minusas. Nuo senų laikų moteris turėjo pirmenybę rinktis vyrą, o ji dažniausiai išsirinkdavo stiprų, patrauklų, bet jis ne visada buvo šeimyniškas. Taip pat moteris nepripažįsta, kad dažniausiai ji kalta dėl skyrybų ir todėl kaltiną vyrą, o visuomenė ir valstybė tam labai padeda. Jei išsiskyrei, tai moteris teisi ir visuomenė tai pateisina. Vyras, susipažinęs su tokia moterimi, visada turi paklausti, kodėl ji išsirinko tokį pirmą vyrą, kodėl ji gimdė nuo jo?

5. Išsiskyrusi moteris, kuri turi vaikų, jau yra ne tokia naivi kaip nekalta mergaitė. Tokia moteris turi gyvenimiškos patirties. Žinoma, gyvenimiška patirtis niekam nemaišo, bet jei iš šios patirties esi padaręs tam tikras išvadas. Jei nepadarei išvadų ir gyveni toliau tokį gyvenimą, tai tik kenki kitiems. Vyras turi suprasti, kad vesdamas tokią moterį, ji lengvai mokės manipuliuoti ir bus įvaldžiusi šiuos metodus. Todėl greičiausiai tu būsi lengvai apsukamas aplink pirštą.

6. Vyras, vesdamas moterį su vaiku ar vaikais, turi žiūrėti į savo perspektyvas ir vertinti savo riziką tokiuose santykiuose. Jei kas pasakytų, kad šokant parašiutu tikimybė išgyventi yra 50 procentų, tai greičiausiai nešoktų. Tas pats ir santykiuose su išsiskyrusia moterimi, tik perspektyvos gyventi komfortišką, ramų, mylimo vyro gyvenimą yra abejotinos. Iš pradžių gal tokie santykiai bus idealūs, bet vėliau tokie santykiai baigsis.

Sėkmės vyrams! Vyras nieko neprivalo daryti to, ko jis pats nenori ir jis niekam nieko neskolingas.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt arba spauskite apačioje.