Šiandien, Kalvarijų gatvės atkarpoje tarp Tauragnų ir Žalgirio stotelių įkyriai signalizuodamas bei gestais mojant į šaligatvį, iš A juostos mane vijo 1G autobusas. Suprasdamas, kad autobusas didelis, ir galbūt skuba, traukiausi į šoną kiek kelias leido, tačiau greičio ištroškusiam bei plačią juostą okupavusiam vairuotojui to pasirodė negana. Už manęs mynęs dviratininkas nešė kudašių ant šaligatvio, na o man tai nepasirodė pats saugiausiais pasirinkimas – šaligatvis duobėtas, greitis nuo kalno didelis. 

Kodėl autobuso vairuotojas sumąstė vyti iš kelio dviratininkus ir ką ą apie tai mano transporto sistemos reformatoriai? Ar A juostomis nuo šiol galės naudotis tik autobusai ir metalinės dėžės? Ligšiol dviratininkams KET suteikė teisę naudotis A juosta.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė


Ar po Vilniaus viešojo transporto reformos susidūrėte su kokiais nors nepatogumais? O galbūt esate patenkinti pokyčiais? Pasidalinkite savo mintimis su DELFI skaitytojais. Savo tekstus galite siųsti el. paštu pilieciai@delfi.lt arba kelti į DELFI Piliečio sistemą.