Moteris šį agresyvų išpuolį ir kaip niekas nenorėjo padėti aprašė savo feisbuko paskyroje.

„Šiandien tapau kraupaus ir ypač žiauraus smurto prieš moterį liudininke. Įsiutęs ir pergėręs vyras stotelėje daužė ir smaugė savo sugyventinę, o visi atsistoję tik žiūrėjo ir linksėjo galvomis, mat jai taip ir reikia...

Nežinau iš kur manyje atsirado tiek drąsos, nes paprastai stengiuosi nesivelti į girtų asmenų ginčus, bet matant tą gyvulį daužant bejėgę moterį, apėmė nežmoniškas pyktis, todėl surikusi ir pagrasinusi užpuolikui policija, sugebėjau jį nuvyti šalin, taip, ko gero, išgelbėdama moters gyvybę.

Ir nors dėkoju Lietuvos policijai už greitą reakciją, tačiau norėčiau paprašyti ir savo pažįstamų, draugų bei kitų žmonių: nebūkit abejingi!

Ne visi mes suprantame, kas yra gerai, klumpame ir klystame, bet kiekvienas norime paguodos, atjautos ir supratimo. Nepalikime nelaimėje net to pačio gatvės praeivio, nes vieną dieną tokios pagalbos gali prireikti ir mums patiems. Man tikrai labai liūdna dėl tokio tautiečių abejingumo, todėl dalinuosi šia žinia tikėdamasi, kad ji privers šiek tiek susimąstyti ir imtis Lietuvos Seimą atitinkamų veiksmų.

Gražios Jums dienos ir būkime pilietiški!“, – visuomenės prašė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)