Vanduo užliejo penkis aukštus ir net tekėjo į gatvę. Vanduo pro ventiliacijos angas tekėjo į visų aukštų virtuves, kambarius. Už visa tai turės su mokėti visi bendrabučio gyventojai, nes kaltininko neįmanoma nustatyti – viena, niekas neprisipažįsta, antra, daugumai studentų visiškai vienodai ir jie nenori, kad būtų išaiškintas kaltininkas.

Kiek kalbėjau su budėtoju, į surengtą susitikimą neatėjo niekas, nors pas mus gyvena 600 žmonių. Tikrai nenoriu mokėti už tai, kad kiti studentai krečia kiaulystes ir niokoja bendrabučio turtą.

Anksčiau apie tualetus parašęs studentas tiksliai klausė – ką daro universtitetas ir studentų atstovai, kad būtų išaiškinti kaltininkai, o studentai būtų auklėjami elgtis tinkamai. Jei negalima perauklėti chuliganų, gal galima peraklėti tuos, kurie dangsto tuos chuliganus. Juk iš savo kišenės dangsto!

Po tualetų nuniokojimo iš studentų atstovybės buvo komentarų, kad kai buvo daugiau budėtojų, buvo kitaip, taip pat vos ne siūloma apsaugos tarnybą samdytis. Mano nuomone, tai nesąmonė. Budėtojai tikrai nevalydavo studentams užpakalių. O pridarius daugiau nuostolių, kaip su šituo apliejimu, galima būtų skambinti policijai. Bet reikalas tas, kad niekas iš studentų neskambina policijai – vėlgi dėl to „neva tai draugų“ dangstymo.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!