Mūsų daugiabučiui priklauso automobilių stovėjimo aikštelė, kurioje nedvejodama parkuojuosi. Tačiau to paties namo kaimynams tai nepatinka.

Esmė ta, kad prieš daug metų, dar prie lito, namo gyventojai rinko pinigus aikštelei plėsti. Todėl daugiabutyje gyvenanti senjorų pora įsitikinusi – ši aikštelė priklauso jiems, o mes, naujakuriai, čia statytis automobilių negalime.

Kartą mane, dar nėščią, išlipus iš automobilio užsipuolė privažiavęs senis. Pradėjo rėkti, kodėl čia parkuojuosi, sako, statyk savo kieme. Bet čia ir yra mano kiemas! Jis pradėjo švaistytis grasinimais, kad subadys padangas, nes čia jo aikštelė, jis prisidėjo 50 litų. Kitą kartą jo žmona pro balkoną aprėkė. Sakau, juk neparašyta, kad negalima čia statytis.

Juokingiausia, kad vietų automobiliams, tuo metu, kai mane užsipuolė, buvo daugybė. Atrodo, kad mane užsipuolė tik tam, kad įrodytų savo tiesą.

Ir ne aš vienintelė nukentėjau nuo šios poros. Kiek teko kalbėti su kitomis kaimynėmis, joms irgi yra tekę išgirsti keiksmų ir liepimų nesistatyti automobilių neva jų aikštelėje.

Beje, mano vyrui, ten pat besiparkuojančiam, nei vienas proto nekniso. Išsigando? O gal atsirenka, kam galima parkuotis „jų vietoje“, o kam ne?

Ačiū, kad dalijatės savo istorijomis! Norite papasakoti savo istoriją, išsakyti nuomonę ar pranešti naujieną? Kviečiame rašyti el. paštu pilieciai@delfi.lt