Po 3 metų vienatvės susipažinau su vienu vaikinu, kuris atsirado tiesiog iš dangaus (visi ir sakė, kad atsiras, kai to nelauksi, nesitikėsi).

Viskas buvo gražu, mane labai mylėjo, kol nepradėjo keistai elgtis. Vieną dieną paskambinau jam ir išgirdau šalia esančios merginos balsą, tada supratau, kad jau viskas. Na, bet jis man melavo, mes susitaikėm... Atrodė, kad širdis subyrėjo į šipulius ir pirmą kartą pajaučiau fizinį širdies skausmą.

Jis jai sakė kad myli, kad negali be jos ir tą patį sakė man. Nusprendė vaikinas santykiuose padaryti pertrauką. Mintyse galvojau, kad man nebe 18 metų, kad daryčiau pertraukas, bet per daug jį mylėjau, tad leidausi būti skaudinama.

Žinoma, po pertraukos susitaikėme, dabar kartu gyvename, viskas gražu, saldu. Bet nesenai sužinojau, kad jis per tą pertrauką buvo su ja... Tai buvo gana skaudu ir kiekvieną dieną aš vis galvoju apie jį ir jo „meilę“, vis save skaudinu, negaliu užmiršti...

Kartais norisi atsukti laiką atgal ir palikti jį tą pačią dieną, kai sužinojau apie išdavystę, bet negaliu... Aš jį beprotiškai myliu. Ar tai tikrai meilė? O gal tai nemokėjimas gerbti ir mylėti savęs, nuolatinis savęs skaudinimas ir baimė būti vėl vienišai 3 metus, o gal ir daugiau...

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Tikriausiai kiekvienas žino tą jausmą, kai širdis tarsi subyra į šipulius – mylimas žmogus taria „sudie“. Vienas tai daro trenkdamas durimis, kitas – žodžius vyniodamas į vatą, o būna ir tokių, kurie atsitveria tylos siena neva taip visiems lengviau.

Vis dėlto, ne veltui sakoma, kad laikas gydo žaizdas, o kartais – ir atveda į protą. Atsisukus atgal pagalvoji, kad mylimasis ar mylimoji padarė savotišką paslaugą – juk dabar geriau.

Likus kiek mažiau nei mėnesiui iki meilės šventės – Valentino dienos – prašome Jūsų padėti tiems, kurie išgyvena širdies sopulį, ir pasidalinti savo patirtimi, kad išsiskyrimas ne visada sugniuždo, o meilės pabaiga drąsiai gali tapti naujų jausmų pradžia.

Konkurse dalyvauti galite iki vasario 14 d. el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Išsiskyrimas“.

Konkurse galite dalyvauti trimis būdais – siųsdami laiškus el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Išsiskyrimas“, ar naudodamiesi nuorodomis žemiau. Nepamirškite nurodyti el.pašto adreso!

Savo mintimis taip pat galite pasidalinti čia:


Taisyklės:

1. Konkursas vyksta nuo nuo sausio 16 d. iki vasario 14 d.

2. Dalyvauti žaidime gali visi. UAB „Delfi“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali;

3. Nugalėtojas/-a renkamas/-a 2014 m. vasario 17 d. burtų keliu iš visų dalyvavusių žaidime. Nugalėtojas skelbiamas konkursiniame tekste ir jam/jai pranešama asmeniškai žaidime nurodytu el. paštu.

4. Konkurso prizas – knyga „Įdomiausios kelionės po Lietuvą“.

5. Konkurso dalyvis sutinka su šiomis Taisyklėmis ir pareiškia, kad jis/ji pateikia savo duomenis delfi.lt savo noru ir sutinka, kad jo/jos pateikti duomenys, būtų saugomi delfi.lt duomenų bazėje 3 savaites. Konkurso dalyvis pateikia savo duomenis delfi.lt tam, kad tretieji asmenys (šiuo konkrečiu atveju konkurso prizo steigėjas) galėtų prie šių duomenų prieiti, juos peržiūrėti ir kopijuoti, norėdamas susisiekti su konkurso dalyviais.