Po šio apsilankymo moterys net tris savaites gali be jokių rūpesčių džiaugtis puikias nagais. Bet ar viskas taip paprasta?

Merginos ir moterys turi galimybę pasirinkti, kokius nagus prisiauginti: akrilinius ar gelinius. Kuo jie skiriasi?

Akrilo nagai yra tvirtesni. Gelio nagai - elastingesni, tačiau greičiau lūžta. Taigi daug dirbančioms moterims rekomenduojama prisiauginti akrilo nagus.

Turbūt žinote, kad visos šios procedūros kenkia mūsų tikriesiems nagams. Neretai, nusiėmus priaugintus nagus, tikrieji mūsų nagai būna suardytu paviršiumi, be jokio apsauginio sluoksnio ir patiria „stresą“ nuo cheminių medžiagų, su kuriomis tenka susidurti buityje.

Internete gausu informacijos, kuri byloja apie tai, kad priauginimas pats savaime negali sugadinti nagų, štai keletas pavyzdžių dėl kurių priauginimo periodu gali būti sugadinti natūralūs nagai:

- moteris pati namuose imasi korekcijos: trumpinimo, siaurinimo ar kitų veiksmų, kurių metu pažeidžiami dirbtinio nago svorio centrai bei proporcijos;

- priaugintų nagų naudojimas vietoj „atsuktuvo“, t.y. klientė pamiršta, kad priauginti nagučiai yra rankų puošmena, o ne darbo įrankis.

Kaip manote jūs – priauginti nagai grožis ar grožis bet kokia kaina?

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!