Pirma. Nors skelbime buvo nurodyti apartamentai, gyvenome mediniuose namukuose. Apie tai sužinojome jau tik atvykę, kai viskas buvo užimta ir pakeisti nieko negalėjome. Namukai priplėkę, nors perdažyti, bet vidaus ir bendros kondicijos niekas negelbsti.

Antra, higiena. Dušas bendras keliems namukams, daugeliui poilsiautojų. Dušu gali naudotis jei esi namelių gyventojas, turi ateiti ir pasiimti raktą. Bet kaip supratau, net jeigu nesi gyventojas, gali ateiti, susimokėti ir gauti raktą į dušą! Brrr.

Trečia, triukšmas. Visi garsai per medines namuko sienas yra kurtinantys. O dar tie garsai – daugiausia rusiška muzika arba primityvus bumčikas! Ir niekur nuo to nepasislėpsi.

Ketvirta. Kultūra paplūdimyje. Užsienio pliažuose poilsiautojų taip pat daug, bet kažkaip jie sugeba nesistumdyti, negulėti sluoksniais, nelipti vienas kitam ant galvų ir nežerti smėlio į akis. Čia nesugeba.

Penkta. Kainos ir kokybė. Žinoma, už kokybę reikia mokėti, bet kiniškas raktų pakabukas iš plastiko už 8 eurus? Valgyklinis kepsnys už 15? Pasiplaukiojimas abejotinai išklerusiu vandens dviračiu? Ledai už 3 eurus? Nepaliko didelio įspūdžio.

Apibendrinus įspūdžius galiu pasakyti, kad jie nuviliantys. Mano mylimasis iš užsienio, daug matęs ir kitų kurortų, tai antrą kartą čia nesivežčiau, būtų gėda. Lietuvos pajūrį myliu, bet populiarieji kurortai yra tokie sugadinti menko mentaliteto verslininkų! Turite nuostabias erdves, pasistenkite jas paversti europietiškesnėmis. Patarimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (299)