Tiesa, automobilis, būstas ir netgi visi perkami daiktai nepriklausys jums ir apie tai jums bus karts nuo karto primenama. Taip pat, kaip ir apie tai, kad jūs turite nuolatos dėkoti už laimę būti šalia ir naudotis turtu.

Jeigu nutarsite gyventi su turtingu vyru, iš karto susitaikykite, kad jūsų intelektas sumažės perpus. Būsite nuolatos įtikinėjama, kad esate kvaila ir nuosekliai žeminama dėl savo kvailumo. Nepriklausomai nuo to, ar dirbsite, ar ne. Nepriklausomai nuo to, ar baigėte universitetą, ar ne. Universitetas bus per prastas, darbas - taip pat. Taip pat bus per prasta absoliučiai viskas, ką jūs darote ar bandote daryti.

Jeigu esate graži moteris (o jeigu jus pasirinko turtingas vyras – taip, esate) ir turėjote prieš tai kitus santykius, teks susitaikyti ir su tuo, kad būsite vadinama žodžiu iš „k“ raidės. Bet koks jūsų išėjimas, pokalbis telefonu, telefono tikrinimas bus palydimas įtariu žvilgsniu. Taip pat periodiškai išgirsite jus vadinant valkata ir šiukšle ir pan.

Jūsų artimieji, šeimos nariai ir bičiuliai bus netikę kaimiečiai, kurie viską ką daro – daro blogai. Taip pat jūs neturėsite teisės būti blogos nuotaikos ar, neduokdie, atsisakyti eiti kartu ten, kur jis pageidauja eiti.

Jūs vaikščiosite su „Burberry“ palteliu už 2000 eurų, bet paltelio kišenės bus tuščios, nebent užsidirbsite pati, neįsisvajokite – neduoda jie pinigų, neduoda, netgi jeigu namie auginate jo vaikus.

Jeigu turite tvirtą stuburą, storą odą, pakankamai žemą savigarbą ir labai stiprią psichiką – galite drąsiai rinktis turtuolį. Atrodysite tikrai labai gražiai ir būsite skaniai pavalgiusi.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Pasidalinkite savo nuomone - ar meilei yra labai svarbūs pinigai? Kokių Jūsų patirtis - ar pasiturintis partneris lemia geresnius santykius? O gal atvirkščiai - žinote, ką reiškia gyventi auksniame narvelyje? Savi istorija galite pasidalinti žemiau ar el.p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Turtas“: