Prieš vaiką buvo smurtaujama, jis mėtomas į kėdę, mušamas per užpakalį bei užgauliojamas piktais žodžiais. Gaila, kad tą akimirką nepavyko šio incidento užfiksuoti video medžiagoje. Minėtą moterį įspėjus apie tokį josnetoleruotiną elgesį, ji staiga „chameleoniškai“ pakeitė savo elgseną ir perdėtu lipšnumu pradėjo vaiką „globoti“.

Nemalonu žinoti, kad Lietuvoje ir pasaulyje yra labai dažnai užfiksuojami atvejai, kuomet jokio gailesčio nejaučiančios vaikų „augintojos“ ugdo bei praktikuoja agresiją su mažamečiais vaikais,
naudoja smurtą bei emocinę prievartą.

Baisiausia tai, kad mažametis vaikas su baimės perpildyta širdute nesugeba balsu išreikšti savo baimės, o tikrieji tėvai nieko nežino ir ramia sąžine palieka savo atžalą tokioms amoralioms menkystoms!

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Matėte aprašytą įvykį? Susisiekite su DELFI el. paštu pilieciai@delfi.lt. Galbūt esate susidūrę su neprofesionaliai besielgiančiomis auklėmis, ar atvirkščiai, dirbote aukle ir turite ką pasakyti apie neatsakingus, savo vaikų gyvenimu nesidominčius tėvus? Pasidalinkite, ar iš tiesų taip sudėtinga rasti vyrą ar moterį, kuriam būtų nebaisu palikti savo atžalą? Rašykite el. paštu, savo mintimis taip pat galite pasidalinti žemiau: