Deja ne... Valdžiai nėra nei laiko, nei noro, nes dauguma užsiėmę tuo, kas tikrai neliečia mūsų paprastų žmonių. Pavyzdžiui, p. Ramūno ir p. Gretos istorija. Visa žiniasklaida „užkišta“ šių dviejų žmonių gyvenimu. Nesakau, kad jie teisūs ar neteisūs, bet ne tai yra svarbiausia Lietuvos žmonėms. Nemanau, kad kokiai senutei, skaičiuojančiai savo pensiją, jog užtektų vaistams, labai įdomu ir dėl to jai gyvenimas nei blogėja arba gerėja tik todėl, kad vienas ar kitas politikas tariamai turi meilužių.

Mano nuomone, tai liečia tik juos ir jų šeimas... Gal jau gana daryti problemas ten, kur jų nėra, kad paslėptume tikrąsias mūsų šalies bėdas. Kodėl niekas nesidomi tais visais žmonėmis tol, kol jie patenka į tam tikras vietas, o kai jau pakyla aukščiau nei kažkam yra paranku, tada prededa „kapstyti“, kas su kuo miega, kas ką apsirengęs, kokius mokslus baigęs ar su kokia mašina važinėja. Jei jau visi tokie teisingi ir taip labai norite apsaugoti savo šalį nuo netinkamų valdininkų, kodėl niekas nieko „nekapstote“, kol tie žmonės patenka į tam tikrus postus. Ir kai jau žmonės išsirenka tuos, ką išsirenka, ir kažkam prie „lovio“ sėdinčių ar jau nebepatekusių prie jo, tai labai nepatinka, tada pradedama „kapstyti“ kas su kuo ir kaip...

Ar nemanote, kad visa informacija apie kandidatus į visus postus turėtu būti patikrinama prieš...? Bet ne, tada dar niekam neįdomu, nes neaišku, kam kokie postai atiteks ir jei tie asmenys nebus išrinkti ar neužims aukštesnių postų ir netrukdys kam nereikia, tada niekam nerupės. Tada niekam nebus įdomu ar jis(-i) apgaudinėja žmoną ar vyrą, ar jų kompetencija atitinka reikalavimus ar ne, o gal tada ir vidurinio išsilavinimo bus gana...

Ir tų tokių „išėdimo“ pavyzdžių mūsų valdžioje begalės ir visiems labai gerai žinomos, tik tai niekam neįdomu. Politikai šaukia, kad reikia kovoti su korupcija, bet pats didžiausias korupcijos „inkubatorius“ yra mūsų VALDŽIA. Ir šiaip kartais pamąstau, kam tie rinkimai iš vis reikalingi, jei vis tiek „senbuviai“ ar tie, už kuriu nugarų slepiasi „senbuviai“, po rinkimų viską pakoreguos pagal save „išėsdami“ tuos, kurie jiems nenaudingi ar tuos, kurių prisibijo. Ir nekalbu vien tik apie šių dienų istorijas. Nepamenu, ar buvo nors viena kadencija, kurios nepakoregavo „išėdimai“ jau po to, kai tauta buvo išsirinkusi savo valdžią...

Esu paprastas žmogus, kuriam nusibodo matyti ir girdėti visus tuos politikų tarpusavio „karus“. Susirūpinkite tuo, kad mūsų tauta nyksta ir emigruoja... Visas tas valdžios kalbėjimas, kaip ji susirūpinusi dėl emigracijos, kelia juoka... Visi puikiai žinome, kad tie emigrantai didelę dalį kitoje šalyje uždirbtų pinigų išleidžia būtent čia, Lietuvoje, vienu ar kitu būdu, savo malonumui atostogų metu ar padėdami čia likusiems ir vargstantiems artimiesiems.

Kitas labai juokingas dalykas, kad yra tokių valdžios žmonių, kurie sako, kad Lietuvoje niekas nebrangsta arba, jei ir brangsta, tai viskas normalu. Bet aš nesuprantu tų, kurie taip kalba ar jie eina į parduotuves ir ar perka ką nors, o gal jie gyvena atskiroje Lietuvos dalyje ir ten parduotuvės kitos su skirtingomis kainomis. Atsipeikėkite ir susimastykite, nes toliau savo kišenių nebematote. O gal paprasčiausiai jums tai neaktualu, nes jūs ne MMA uždirbate ir nereikia skaičiuoti centų, kad išsimaitintum ir vaikus į mokyklą išleistum. Visa tai jūsų neliečia, nes jūs gyvenate atskiroje valstybėje, kurioje viskas labai pigu,labai ramu ir gera.

Na, štai ir atėjo laikas svarbiausiai temai, kuri ir paskatino mane parašyti šį laišką... Tai skausminga keturmečio angelėlio kančia. PRAŠAU, MALDAUJU visų – valdžios, tam tikrų įstaigų darbuotojų atsibuskite, nes kiek matome mes, tauta, dauguma jūsų miegate ant „laurų“ patekę į geras ir šiltas vietas.

Štai jums pagrindinė priežastis dėl ko turite nustoti „pjautis“ tarpusavyje ir pradėti dirbti visi kartu, vienam tikslui, gelbėti ir padėti savo šaliai ir jos gyventojams. Ypač mažiesiems, kurie negali apsiginti, juos privalote apginti jūs ir visi tie kurie mato tai kas vyksta...

Norėčiau užduoti klausimą. Kiek dar lauksime? Kiek dar turėsime tokių skaudžių netekčių, kurios kuo toliau, tuo žiauresnės darosi... Kada jūs pagaliau pradėsite mąstyti ir daryti kažką, kas realiai padėtų tiems nekaltiems žmogučiams, kurių nėra kam ginti? Ar jūs bent įsivaizduojate kiek jų tokių yra, kurie kenčia smurtą kiekvieną dieną ir jų niekas negina, tol kol jie nepakliūva į medikų rankas ar dar blogiau į kapelius... Jūs, aukštuomenės žmonės, nesilankote tokiose vietose, kur galima pamatyti tuos kraupius vaizdus, nes tai ne jūsų darbas ir ne jūsų lygis. O mes, paprasti žmonės, matome kraupius dalykus gyvendami paparastą, žemišką gyvenimą.

Todėl vardan tų, kurie panašiomis aplinkybėmis atsisveikino su trumpu, bet labai žiauriu ir pilnu kančių gyvenimu. Bei vardan to, kad ateityje būtų apsaugoti visi maži ir bejėgiai šalies piliečiai. PRAŠAU, MALDAUJU susirūpinkite šia Lietuvos problema ir gelbėkite savo ir visų mūsų šalies ateitį. Nes tie patys mažiausi, jie mūsų ateitis. Pailsėkite nuo visų tarpusavio valdžios intrigų, nuo visų „mėšlo drabstymo“ vienas ant kito ir pradėkite rūpintis tuo, kam ir esate išrinkti į tas vietas, kuriose dabar esate. To, manau, prašo visi, kuriems rūpi mūsų šalies ateitis ir gerovė.

Visiems linkiu pagaliau prabusti ir pradėti veikti, nebetylėti. Su nežmoniškai dideliu skausmu širdyje dėl mūsų tautos žmonių nužmogėjimo ir su didžiausia pagarba tiems, kurie tos pagarbos verti. Labai tikiuosi, kad bent kažkas sureaguos į šį mano laišką.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!