Galiausiai draugė mane įtikino išmėginti pasimatymų programėlę, nes ir pati savo vaikiną susirado per ten. Dabar jie kartu jau pusę metų. Pagalvojau, bala nematė, o gal pasiseks. Taip ir parsisiunčiau legendinį „Tinderį“.

Pradėjau žiūrinėti man siūlomus vaikinus ir pasakysiu atvirai, buvo nejauku. Atrodė, kad renkuosi kaip kokioje parduotuvėje – na, kažkaip nenatūralu. Dar nejaukiau pasidarė, kai programėlėje radau savo buvusį dėstytoją. Jau buvau pradėjusi fantazuoti, kas būtų, jei į pasimatymą tektų eiti su juo. Bet mintis greitai nuvijau ir toliau ieškojau kažko, kas atrodytų bent panašus į žmogų, su kuriuo turėčiau ką kalbėti.

Galų gale atsirado vienas vaikinas, ėmėme bendrauti. Standartiniai pokalbiai, ką mėgsti, ką veiki gyvenime, kokia mėgstama spalva… Nieko įdomaus. Tačiau patiko, kad jis nepradėjo iškart kalbėti apie „antrą galą“ – buvau girdėjusi, kad dažnai šioje programėlėje ieškoma tik vienos nakties nuotykių.

Kadangi nemėgstu susirašinėti, sutarėme susitikti jau po poros dienų. Ir tai buvo pasimatymas, kurio niekada nepamiršiu, tik blogąja prasme.

Jis mane nusivedė į piceriją, kurios nemėgstu, ir buvau jam tai sakiusi. Bet nutariau dėl vieno poelgio iškart jo nenurašyti, reikia duoti šansą, ar ne? Bet jo elgesys man ėmė nepatikti net ir visai neilgai pasėdėjus. Su padavėja jis elgėsi kaip tikras mulkis, spragsėjo pirštais, kad atneštų servetėlių, naujų įrankių, kuriuos pats numetė ant žemės. Skundėsi, kad ilgai neša maistą. Nors su manimi bendravo mielai ir pokalbis rišosi, man buvo labai nemalonu. Nežinau, ar jis taip bandė pasirodyti, koks yra „kietas“?

Bet tai dar ne viskas. Dar viena staigmena laukė, kai atėjo laikas susimokėti už maistą ir gėrimus. Aš niekada nelaukiu, kad už mane sumokėtų, išsitraukiau piniginę savo daliai, kai jis man pareiškė, kad paliko piniginę namie. Įtikinėjo, kad jo telefonas nepalaiko bankinės kortelės funkcijos ir vaje, kaip jam nepatogu, bet teks už jį sumokėti. Žadėjo grąžinti pinigus, bet spėkit, ar kada nors grąžino.

Ir pati smagiausia dalis buvo, kai prieš išeinant dar nuėjau į tualetą. Grįžusi pamačiau, kad jis sėdi sulindęs į telefoną ir… ieško kitų merginų tinderyje. Dar net neatsisveikinus! Nežinojau, ar juoktis, ar verkti, bet žinojau, kad antro pasimatymo su juo tikrai nebus.

Grįžusi namo ištryniau programėlę. Gal geriau būsiu viena negu švaistysiu laiką tokiems pašlemėkams.

Ačiū, kad dalijatės savo istorijomis! Norite pranešti naujieną, papasakoti istoriją ar išsakyti savo nuomonę? Kviečiame rašyti el. paštu pilieciai@delfi.lt