Miglė pasakojo, kad keistenybės prasidėjo vos atsikrausčius į vieną Vilniaus rajoną esantį būstą. „Bute yra koridorius, ten – spinta, tad nuomotoja mums pasiūlė ten susidėti batus, striukes, kad į kitą kambarį nereikėtų nešti. Po kelių dienų ji mums jau sakė, kad daiktus išsineštume, nes trūksta vietos“, - pasakojo nuomininkė.

Pasak merginos, jai nuolat teko klausytis priekaištų, kad ji su kartu gyvenančia drauge viską daro per garsiai. „Sakė, kad mes triukšmaujam, per garsiai vaikštom, per garsiai valgyti darom, garsiai indus plaunam“, - prisiminė ji. Labiausiai Miglę nustebino vieną vakarą iš kitame kambaryje esančios nuomotojos gauta trumpoji žinutė: joje buvo parašyta „Prašyčiau tylos“, nes merginos savo kambaryje per garsiai kalbėjo ir juokavo. „Kitą dieną atsikėlus ji mums sako - mergaitės, jūs ne man trukdot, o kitiems trukdot“, - pasakojo Miglė.

Bėdų buvo kilę ir kai merginas lankė draugas. „Buvo atvažiavęs draugas ir nei mes triukšmavom, nei ką, jis pasistatė aikštelėje mašiną, o kitą rytą ji sako – kad daugiau nebūtų čia, nes užstato nuomininkų vietą. O pas vieną nuomininkę nuolat atvažiuoja kažkoks vyriškis ir užstato vietą, ir jai nieko absoliučiai nesako“, - teigė nuomininkė.

Pabodus tokiam šeimininkės „terorui“ mergina nusprendė išsikraustyti. Dabar ji sako gyvenanti rakinamame kambaryje ir tuo labai džiaugiasi. Dar anksčiau gyvendama Vilniaus Pašilaičių mikrorajone ji pamena, kad buto nuomotojai be jos žinios nuolat užsukdavo į kambarį. „Kad po daiktus knisasi, neteko susidurti. Bet kai Pašilaičiuose gyvenau, tai amžinai užeidavo pas mane į kambarį“, - kalbėjo ji.

Be to, buto nuomotoja jautėsi turinti specialių privilegijų. Kartą Miglės kambaryje likusiai nakvoti draugei pasakė daugiau bute nesirodyti, tačiau kai iš jos prireikė paslaugos - manikiūro, o Miglė, kuri taip pat dirba manikiūrininke, buvo išvykusi atostogų, siūlė jai nakvoti nuomininkės kambaryje.

Norite pasidalinti savo istorija, kaip jums teko sugyventi su nuomininkais? O gal galite papasakoti, kaip sekėsi ieškoti būsto? Laukiame jūsų laiškų el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Nuomos istorija“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)