Situacija tokia, kad aš jį pažįstu nuo mokyklos laikų. Visą laiką bendravome kaip pažįstami – susirašydavome, kaip sekasi, gatvėje susitikę paplepėdavome. Dabar jis yra vedęs, o nuo mokyklos praėję jau daug metų, bet bendravimas nesiliovė, o padažnėjo.

Pradėjo rašyti man, kad esu labai graži, spausti patiktukus po nuotraukomis. Pakvietė kavos (nors net kai buvo laisvas nesusitikdavome tik dviese). Po paskutinio tokio kabinimo ir akivaizdžių flirto žinučių jam net nebeatrašiau, man nemalonu.

Iš darbo kontaktų gavo mano telefono numerį ir pradėjo rašyti nebe į feisbuką, o žinutes! Tada per feisbuką susiradau jo žmoną ir papasakojau jai viską – nenorėjau, kad rastų žinutes ir paskui likčiau kaip kalta, kad kabinu jos vyrą. Žmona padėkojo už informaciją, nežinau, ką jie pasikalbėjo šeimoje, bet žinutės liovėsi tik kokiai savaitei – paskui vėl prasidėjo. Ar dar kartą kalbėtis su žmona? Gal susitiktumėt mano vietoje su ja gyvai ir parodytumėt visus SMS? Jau net galvoju numerį pasikeisti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)