Labas, vaikine, šįkart jau ir aš nesusilaikiau neparašiusi tau atsakymo. Nors tu dar pakankamai optimistiškai nusiteikęs, bet noriu pasakyti, kad tu tikrai niekada nesusirasi merginos, jei nepakeisi savo susiformavusio požiūrio.

Taip, mes esam moterys, taip, mums reikia antros pusės, mums reikia gero ir suprantančio, paguodžiančio, priglaudžiančio, kai mums blogai, patariančio ir visokio kitokio tavo gėrio, tačiau juk jau nuo senų senovės moterys rinkdavosi stiprius individus, kurie galėtų pratęsti giminę ir jai ir jos vaikui suteikti visas išgyvenimui reikalingas gėrybes. Moteris visada prieš pasimatymą, jei tai vyksta virtualioje erdvėje, išklausinėja jai rūpimus klausimus, nes ji paprasčiausiai nenori tuščiai gaišti laiko, eidama į pasimatymą su tokiu kaip tu.

Ką tu gali pasiūlyti šiuolaikinei panelei, nors ir tokiai, kuri nėra eilinė pupytė, bet turi pakankamai gera išsilavinimą, arba ir tai merginai, kuri sėdi parduotuvėje prie kasos? Tu jai nieko negalėsi pasiūlyti: nei gyvenamojo ploto, nei mašinos, nei įdomaus laisvalaikio praleidimo būdo.

Pirmiausiai, vyras be automobilio šiais laikais tikrai turi mažai šansų susirasti merginą, nes moteris iš karto galvoja – „na, jis neturi mašinos, kaip mes nuvažiuosime kur nors paatostogauti, kaip mums reikės nuvažiuoti kad ir savaitgaliais aplankyti kitą miestą“ – ar galų gale moters pasąmonėje užsifiksuoja toks dalykas – „o kaip jis galės mūsų vaikus vežioti į darželį, ar susirgus į ligoninę?“ Čia jau atsiveria daug gilesni dalykai, kurios moterų pasąmonė fiksuoja. Gerai, jei vaikinas turi teises, tai dar procentai bent keli būtų, bet jei 30 metų sulaukęs vaikinas dar ir teisių neturi, tai vienintelis paaiškinimas yra vienas – jis nevykėlis. Kad ir kaip jis didžiuotųsi savo pažiūromis ir dorovinėmis vertybėmis, jis bus „išbrokuotas“.

Merginos nori žmogaus, kuris sugebėtų nusivedęs ją į kavinę pavaišinti ar sumokėti už bilietus teatro kasoje. Nors daugelis tų merginų galbūt ir pačios už save galėtų susimokėti, tačiau joms būtų malonus toks vaikino elgesys. Tu sakai, kad nori vaikų, bet ar tu pagalvoji, kaip šiais laikas „yra lengva“ vaiką auginti, kiek jam visko reikia ir tikrai tavo apsauginio algos neužteks sauskelnėms, ką jau ir kalbėti apie visokius drabužėlius ir būtiniausius vaikui reikalingus daiktus, žaislus ir kt. Kitas klausimas, kur tu tą vaiką auginsi – ar nuomosiesi visą laiką butą, kai savo būsto neturi? O jei šeimininkai nesutiks, kad tu su žmona glaustumeisi nuomojamame bute, o jei teks dažnai išsikraustyti iš buto? Aišku, tu galėtum persikraustyti pas merginą, kuri turi butą, bet gali būti, kad ir mergina neturės nuosavo būsto.

Žodžiu, kad ir kaip bepasižiūrėtum, viskas atsiremia į pinigus, nors nenorėtum to pripažinti. Yra tikrai gerų merginų ir ieškančių vaikinų būtent su tokiomis savybėmis, ką ir turi tu, bet nereikia būti tokiam užsispyrusiam ir laikytis kažkokių tik sau pačiam žinomų principų, dėl ko pats negali susikurti bent kiek geresnio gyvenimo pirmiausiai sau, o tada jau ir antrajai pusei. Tikiu, kad dar ne viskas prarasta ir sugebėsi laiku pasitaisyti ir pagalvoti, kad ar tu, būdamas moterimi, norėtum gauti tokį vyrą – be automobilio, be buto, pinigų, bet tik dėl to, kad ji geros širdies?

Gėriu sotus ilgai nebūsi, anksčiau ar vėliau prasidės trintis dėl pinigų trūkumo, tad kalk geležį, kol ji dar karšta, ir kalk, o ne guoskis dėl materialisčių merginų. Sėkmės!

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

„Esu gražus, protingas, draugiškas, bet... vienišas“ - ne kartą tenka girdėti tokius žodžius iš žmonių, kuriems, regis, nesiseka tik dėl vieno – jie niekaip neranda kito, su kuriuo galėtų dalintis džiaugsmais, rūpesčiais ir kavos puodeliu.

Teiraujamės Jūsų - ar esate atsidūrę panašioje padėtyje? Jei taip, kaip pavyko rasti antrąją pusę? O gal iki šiol neturite mylimojo ir mylimosios ir vadovaujatės teorija, kodėl nesiseka šį rasti? Nežinote kur bėda? O gal manote, kad antroji pusė – apskritai ne būtinas dalykas gyvenime? Pasidalinkite savo patirtimi su kitais, patarkite ar pasiguoskite – laukiame Jūsų minčių el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Antra pusė“.

Taip pat savo nuomone galite pasidalinti žemiau: