Situacija atrodo labai paprasta, tokia tradicinė. Meilės trikampis. Deja, aš esu to trikampio trečioji briauna. Esu meilužė vedusio vyro. Su juo mūsų santykiai tęsėsi ilgiau nei pusę metų.

Su juo praleistas laikas tiesiog tobulas. Esu labai laiminga: dėmesys, dovanos, seksas. Na tiesiog galima sakyti skraidau padebesiai iš meilės. Jis taip pat mane myli. Juk matosi iš jo elgesio, žvilgsnio ir man perkamų dovanų. To tikrai nesuvaidinsi.

Žinoma liūdna tas, kad labai jis neskuba skirtis. Kaip supratau iš jo pasakojimo, žmona kiek isteriška ir valdinga, dėl to jis bijo pasekmių. Bet aš kantri, tikiu, kad viskas išsispręs. Tiksliau tikėjau iki vienos lemtingos dienos.

Prieš mėnesį mano mylimasis man pranešė, kad šiuo metu skirtis su žmona negali, nes ji laukiasi. Aš esu įsitikinusi šimtu procentu, kad vaikas nėra jo. Nors jis beveik niekada nepasilieka pas mane, nakvoja namuose, bet esu tikra, kad per šį laiką, kai esame kartu jis man ištikimas.

Bandau ir jį įtikinti, kad tai tik žmonos manipuliacijos. Esu visiškai įsitikinusi, kad jis man yra ištikimas ir su savo žmona nemiega vienoje lovoje, o jei ir miega tai tarp jų nieko nėra. Manau, kad tai tik jos žaidimas sulaikyti vyrą su ja.

Kai jam tą pasakiau, jis tik nusijuokė. Sakė, kad palaukčiau ir tiek. Jau kelintą dieną nekelia ragelio. Turbūt sprendžia reikalus su žmona.

Aš vis tiek nesuprantu, kaip galima taip apgaudinėti ir bandyti prisirišti vyrą, kuris tavęs nemyli. Tikiuosi, kad jam akys atsivers ir jis paliks savo žmoną ir liks su manimi. Nes aš tai jį tikrai myliu ir niekad jam nemeluočiau.

Mano geriausia draugė sakė, kad esu kvaila ir patarė nutraukti tokius santykius, nes ji mano, jog vaikas tikrai jo ir jis manimi taip naudojasi. Jos vienintelis argumentas tas, kad jei vyras nemiega su moterimi, tai niekaip jam neprikabinsi vaiko.

Tas žinoma mane suneramino. Kilo abejonė, o jeigu tikrai jis mane išdavė? Na , bet draugė jo nepažįsta taip kaip aš. Lauksiu kiek reikės ir bandysiu visais būdais savo mylimam žmogui atverti akis, kad juo tik manipuliuoja.

Patarimo nesitikiu, nors dažnai komentaruose būna gerų įžvalgų. Esu pasimetusi ir nežinau, ką man daryti. Kaip įtikinti jį palikti savo žmoną ir būti su manimi. Santykiuose, kuriuose yra tikra meilė.

Siųskite savo istorijas ir pasakojimus pilieciai@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)