Kviečiame dalyvauti konkurse „Mano patiekalo istorija“: papasakokite apie jūsų namuose mėgstamą receptą ir kaip jis atsirado šeimoje, ir laimėkite puikius prizus. Patiekalas gali būti ir šventinis, ir kasdieninis, ir gimęs visai netikėtai... Laiškų lauksime pilieciai@delfi.lt

Prie Kalėdų stalo mūsų namuose kviečiami visi šeimos nariai, patiekalų skaičius dažnai viršija 12. Kai šio patiekalo receptą atradome Norvegijoje, labai patiko skonis ir pateikimas. Ir nuo tuo laiko jau 8 metai jis visada ant mūsų Kalėdų stalo.

Pagaminti labai lengva:

Silkės filė supjaustoma juostelėmis, svogūnai – kubeliais. Truputis cinamono ir petražolių – gatava. Tobulas užkandis, puikus skonis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)